НАРЪЧНИК
ЗА
РЕГУЛИРАНЕ НА ХОРМОНИТЕ

Задължително четиво за всяка жена около и над 40-те.

В книгата ще намерите конкретни практически съвети как да се справите с всички симптоми на перименопаузата и менопаузата.

ПОВЕЧЕ ЗА КНИГАТА

В тази книга се говори с еднаква страст както за последните няколко години на репродуктивния период, наречени перименопауза, така и за годините след това, познати като менопауза. Тези две понятия не са включени в заглавието, защото не искаме да си помислите „О, тази книга не се отнася за мен“, докато всъщност,  ако сте около 40-те си години, тя е точно за Вас. Предстои Ви период от живота, който трябва да можете да управлявате: тревожност, горещи вълни, честа смяна на настроението, свръхемоционалност, мигренозно главоболие, влошаване на паметта, безсъние, болезнени гърди, невъзможност за сваляне на килограми и още и още неприятни симптоми. Книгата предлага конкретни изпитани и медицински съобразени съвети за справяне с неприятните симптоми и преминаване през периода на хормонален трус леко и с настроение.

Накратко, тази книга обяснява всичко, свързано с промените в женското тяло след 40-годишна възраст и разглежда и разрешава неприятните аспекти на спада на хормоните.

ОТКЪС ОТ КНИГАТА

“Накратко, нормално е да сме тъжни. За това, че вече не сме млади; че губим позициите си в общество, в което младостта е на пиедестал; че може би вече е „твърде късно“ за всички неща, които сме искали да направим. Разбира се, за много от тях не е твърде късно, но не за всички; като всеки от нас и Вие сте пропуснали или подминали възможности. Нормално е да сме тъжни за децата си – за децата, които са пораснали, за тези, които може би са си отишли или пък тези, които никога не са се родили. Точно както е нормално да сме тъжни за всички взаимоотношения, които се променят или губим, докато вървим през живота. Менопаузата е като началото на есента, която е красив и плодотворен сезон, но все пак е втората половина на живота. Може би заради това, тогава за пръв път започваме да осъзнаваме колко ценен и кратък е животът. Както Джърмейн Гриър пише: “Когато 50-годишната жена си казва ‘Сега е най-хубавото време’, тя го вярва с цялото си сърце, защото знае, че няма да трае вечно.”

ЗА АВТОРА

Лара Брайдън е лекар-натуропат с повече от 20 години опит в областта на женското здраве. В момента провежда консултации в Крайстчърч, Нова Зеландия, където лекува жени с СПКЯ, ПМС, ендометриоза, перименопауза и редица други, свързани с хормоните и женския цикъл, проблеми. Тя е автор на Ръководство за Оптимизиране на Месечния Цикъл. Наръчник за Регулиране на Хормоните е нейната втора книга.

delivery
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.
gift
Прекрасен подарък за всяка жена и майка в семейството!
pay
100% сигурно плащане и бърза доставка